Verkkokauppa

Toivottaa aidon kauneen luomusta maailmaan.

Ale!

Red Reishi 20:1 Nuku Hyvin 100g

55,00 

Punainen Reishi

 Punainen Reishi ja tieteellisesti Ganoderma lucidum. Punaista Reishi on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä vuosisatojen ajan. Se voi vahvistaa vastustuskykyä, auttaa vähentämään stressiä ja sillä voi olla anti-inflammatorisia ja antioksidanttisia vaikutuksia.  Mahdollisten stressiä vähentävän vaikutuksensa ansiosta se voi parantaa unen laatua tai voi auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, pidentämään NREM-unen pituutta ja parantamaan REM-unen laatua.  Lisäksi Red Reishi voi tukea maksan detoksikaatioa, sydän- ja verisuoniterveyttä ja voi auttaa hidastamaan syöpäsolujen kasvua. Punainen Reishi-sieni on arvokas lisä päivittäiseen terveyden ylläpitämiseen. Punainen Reishi  on tehokas luonnollinen lääke, jolla on laaja  etuja ihmisten terveydelle.

Vaikuttavat aineet
Beta-glukaanit 34%, tiripentiinit 10%, tanoderihapot 7,9%, polyfenolit 2,4%. Tuotteemme on testattu riippumattomassa laboratoriossa Yhdysvalloissa.

Kulutus
Tuote on jauheena, mikä tarkoittaa, että se on helppo annostella liuottamalla se kuumaan juomaan tai sekoittamalla smoothieen, jogurttiin tai vaikkapa aamupuuron kanssa. Voit myös olla olla luova ruoanlaitossa!

Maailmanluokan laadukas Red Reishi -uute on GMO- ja gluteeniton ja sopii vegaaneille ja kasvissyöjille!