Ostoehdot

Etusivu / Ostoehdot

Ehekarhu.fi -verkkokaupan (jäljempänä Verkkokauppa) omistaja on Ehekaru OÜ (rekisteritunnus 16480060), joka sijaitsee osoitteessa Tartu maantee 133, 10112, Estonia, Tallinn

Myyntisopimuksen voimassaolo, tuote- ja hintatiedot

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista Verkkokaupasta.

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu tuotteiden vieressä.

Hinta sisältää tavaran toimitusmaksun. Tavaran toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta.

Toimituskulut näkyvät ostajalle tilausta tehdessään.

Tuotteen tiedot löytyvät Verkkokaupassa suoraan tuotteen vierestä.

Tilauksen muodostaminen

1. Löytääksesi tuotteen, sinun tulee mennä "verkkokauppa"-sivullemme

2. Siirry siellä kiinnostavaan tuotteeseen nähdäksesi lisätietoja.

3. Tilataksesi tavarat, sinun tulee valita tuotteiden lukumäärä, lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin tai käyttää "osta nyt" -painiketta

4. Tilauksen viimeistelemiseksi sinun tulee täyttää vaaditut tietokentät (nimi, osoite, puhelinnumero, maksutiedot) ja valita sopiva tuotteen toimitustapa.

5. Suorittaaksesi tilauksen sinun tulee tutustua ostoehtoihin ja hyväksyä ne

6. Tämän jälkeen näytöllä näkyy maksun suuruus, jonka voi maksaa pankkilinkin kautta tai muulla maksuratkaisulla.

7. Sopimus tulee voimaan, kun maksettava summa on saapunut Verkkokaupan käyttötilille.

Mikäli tilattua tavaraa ei voida toimittaa tavaran loppumisen vuoksi tai jostain muusta syystä, siitä ilmoitetaan ostajalle mahdollisimman pian ja maksetut rahat (mukaan lukien tavaran toimituskulut) palautetaan viipymättä, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen lähettämisestä.

Alennuskoodit Ver

kkokauppa julkaisee verkkosivuilla ja myös Facebookin kautta alennuskoodeja, joiden avulla voit ostaa tuotteita tavallista halvemmalla.

Jos alennuskoodi on voimassa, se tulee syöttää vastaavaan kenttään ennen maksun suorittamista. Tämän jälkeen järjestelmä tarkistaa koodin oikeellisuuden ja laskee uuden hinnan ostajalle.

Alennuskoodi koskee vain tuotteiden hintaa, ei toimituskuluja.

Mahdolliset maksutavat

Verkkokaupassa on mahdollista maksaa Montonio Financen kautta Viron pankkilinkeillä, luottokortilla ja Paypalilla.

Voit maksaa euroissa.

Toimitus

Tavaran toimituskulut maksaa ostaja ja vastaavat hintatiedot näkyvät toimitustavan alla.

Viron sisäiset lähetykset saapuvat yleensä ostajan ilmoittamaan määränpäähän 3-7 arkipäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulosta.

Virossa toimituskumppanimme ovat Omniva ja Itella Smartpost. Lähetämme tavarat pakettiautomaatteihin, postitse kotiisi ja tarjoamme halutessasi myös kuriiripalvelun.

Viron ulkopuolella toimitus tapahtuu 5-20 kalenteripäivän sisällä.

Poikkeustapauksissa sinulla on oikeus toimittaa tavarat 45 kalenteripäivän kuluessa.

Peruuttamisoikeus

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen ostajalla on oikeus perua verkkokaupassa solmittu sopimus 14 päivän kuluessa.

Peruuttamisoikeus ei koske, jos ostaja on oikeushenkilö.

14 päivän palautusoikeuden käyttämiseksi tilattua tuotetta ei saa käyttää muulla tavalla kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan todentamiseksi tavalla, joka mahdollistaa tuotteen fyysisen testauksen. tallentaa.

Jos tavaroita on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan tarkastamiseksi tai jos niissä on käytön tai kulumisen merkkejä, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettavaa maksua sopimusehtojen mukaisesti. tavaroiden arvon lasku.

Tavaran palauttamista varten sinun on tehtävä peruuttamishakemus tavaran ostosta, jonka lomake löytyy täältä: peruuttamishakemus ja lähetettävä se 14 päivän kuluessa osoitteeseen Henrik@ehekaru.ee viimeistään tavaran vastaanottamisesta.

Tavaran palautuskulut maksaa ostaja, ellei palautuksen syynä ole se, että palautettava tuote ei vastaa tilattua (esim. väärä tai viallinen tuote).

Ostajan on palautettava tavara 14 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä tai todistettava, että hän on luovuttanut tavaran tavaran kuljettajalle edellä mainitun ajan kuluessa.

Palautetun tavaran vastaanotettuaan verkkokauppa palauttaa ostajalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisvaatimuksen vastaanottamisesta (mukaan lukien) kaikki ostajalta sopimuksen mukaiset maksut.

Verkkokauppa voi kieltäytyä hyvittämästä tavaraa ennen kuin se on vastaanottanut sopimuksen kohteena olevan tuotteen tai kunnes ostaja on esittänyt todisteita palauttaneensa tuotteen sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

Mikäli ostaja on nimenomaisesti valinnut muun toimitustavan kuin Verkkokaupan tarjoaman halvimman tavanomaisen toimitustavan, Verkkokaupan ei tarvitse palauttaa kuluttajalle tavanomaiseen toimitustapaan liittyvää hintaa ylittävää hintaa.

Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä myynnistä ja vaatia ostajalta tavaran palautus, jos tuotteen hinta verkkokaupassa on virheen vuoksi merkitty huomattavasti alle tavaran markkinahinnan.

Oikeus tehdä valitus

Verkkokauppa vastaa ostajalle myytyjen tavaroiden sopimusehtojen vastaisuudesta tai puutteellisuudesta, joka oli olemassa jo tavaran luovutushetkellä ja joka ilmenee kahden vuoden kuluessa tavaran luovuttamisesta ostaja.

Ensimmäisen kuuden kuukauden kuluessa tavaran luovuttamisesta ostajalle oletetaan, että virhe oli olemassa jo tavaran luovutushetkellä.

Vastaavan oletuksen kumoaminen on Verkkokaupan vastuulla.

Ostajalla on oikeus ottaa virheen ilmetessä yhteyttä verkkokauppaan viimeistään kahden kuukauden kuluessa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehekarhu.fi tai soittamalla numeroon +372 58587679.

Verkkokauppa ei vastaa virheistä, jotka ovat ilmenneet sen jälkeen, kun tavara on luovutettu ostajalle.

Mikäli Verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on virheitä, joista Verkkokauppa vastaa, Verkkokauppa korjaa tai vaihtaa viallisen tuotteen.

Mikäli tavaraa ei ole mahdollista korjata tai vaihtaa, Verkkokauppa palauttaa ostajalle kaikki kauppasopimukseen liittyvät maksut.

Verkkokauppa vastaa kuluttajan valitukseen kirjallisesti tai kirjallisen jäljentämisen mahdollistavassa muodossa 15 päivän kuluessa.

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilötietoja (mukaan lukien nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, pankkitiedot) vain tilauksen käsittelyyn ja tavaran lähettämiseen ostajalle.

Verkkokauppa siirtää henkilötietoja kuljetuspalveluita tarjoaville yrityksille tavaroiden toimittamista varten.

Verkkokauppa lähettää ostajalle uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on ilmoittanut haluavansa tehdä niin syöttämällä verkkosivustolle sähköpostiosoitteen ja ilmoittanut haluavansa vastaanottaa suoramainoksia.

Ostaja voi milloin tahansa kieltäytyä sähköpostiin lähetettävistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai noudattamalla tarjoukset sisältävän sähköpostin ohjeita.

Ehekaru OÜ on henkilötietojen vastuullinen käsittelijä, Ehekaru OÜ siirtää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle käsittelijälle Montonio Financelle.

Argumenttien ratkaiseminen

Mikäli ostajalla on verkkokaupasta valituksia, ne tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@ehekarhu.fi tai puhelimitse: +372 58587679

Jos ostaja ja Verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan erimielisyyttä sopimuksella, ostaja voi kääntyä kuluttajariitalautakunnan puoleen.

Voit tutustua menettelyehtoihin ja jättää hakemuksen täällä.

Kuluttajariitalautakunta on toimivaltainen ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet.

Ostajan valituksen käsittely komissiossa on maksuton.

Ostaja voi kääntyä Euroopan unionin kuluttajariitojen ratkaisufoorumin puoleen.