Meistä

Etusivu / Meistä

Ehekarhu brändinä arvostamme totuutta, tarkkuutta, kauneutta ja aitoutta. Uskalla tehdä asioita toisin ja luoda jotain uutta!

Ehe? (Aito)

Viron kielen sana “Ehe” tarkoittaa niin korua, kuin myös aitoutta. Käsityöt on yksi kauneimmista ja ainutlaatuisimmista tuotteista. Jokainen taiteilija ja hänen käsialansa on erityinen. Oli se sitten rannekoru tai kodin huonekalu. Aitous on ainutlaatuista, kauneus on arvokasta, ja aito ihminen on harvinainen.

Karhu?

Karhua on pidetty heräämisen, henkisyyden ja fyysisen voiman symbolina. Talviunilta herännyt karhu on ehtinyt ajatella syvällisesti, se katsoo maailmaa uusin viisain miettein. Tästä syystä jääkarhu edustaa syvää sisäistä viisautta shamanistisessa kulttuurissa. Terve, vahva ja ajattelevainen ihminen on kuin karhu, joka voittaa fyysiset vastukset ja panee sairauksille vastaan. 

Ehekarhu?

Tuo luonnon ja sen voimat yhteen koruina, luomuksina ja terveyttä edistävinä tuotteina. Tavoitteemme on myös esitellä ihmisille luonnon voimaa. Haluamme myös  edistää keskittymistä kykyä ja terveyttä. Uutteiden käyttäminen lisänä ruokavaliossa ei tietenkään ole ainoa avain menestykseen, vaan myös liikunta ja epämukavuuden voittaminen voi olla avain onneen. Tärkeää on myös terveellinen ruokavalio, sopivasti mielekästä tekemistä ja riittävästi  aivotyötä.

 

Sienelle matka?

Tehokkaita luonnollisia sieniuutteita saatavilla mukavasti suoraan kotiisi.