Seksi Ja kordiseps

SEKSI JA TERVEYS

Kaikki mitä tapahtuu ihmisen sisällä, ilmaistaan ​​myös seksuaalisen energian kautta. Oletko tasapainossa itsesi kanssa, kuinka paljon sinulla on energiaa jaksamiseen ja kuinka hyvin pidät huolta kehostasi? Toinen puoli tuntee sen, ehkä tiedostamatta. Sinäkin tunnet sen. Silloin kun on stressaavaa jaksoa, syöt huonosti etkä ole fyysisesti aktiivinen, nautintoon keskittyminen on vaikeaa, keho ja mieli käsittelevät vain selviytymistä arjesta.

KORDISEPS – HIMALAYAN VIAGRA

Ensimmäiset maininnat cordycepsin vaikutuksesta seksuaaliseen energiaan tulevat jo 1400-luvulla. Tiibetin teksteistä. (linkki). Siellä paimenet huomasivat, että tiettyjen sienien syömisen jälkeen heidän laumansa muuttui energisemmäksi, ja uroksista tuli julkeampia.

 

Tässä on joitain tapoja, joilla cordyceps voi auttaa seksuaalisessa toiminassa:

  1. Lisääntynyt energia: Kordisep tunnetaan kyvystään lisätä energiatasoa. Lisäämällä yleistä elinvoimaa ja vähentämällä väsymystä se auttaa torjumaan fyysistä ja henkistä uupumusta, mikä voi vaikuttaa positiivisesti seksuaaliseen haluun ja suorituskykyyn.
  1. Hormonaalinen tasapaino: Cordycepsillä on havaittu olevan hormooneihin vaikutuksia ominaisuuksia. Se voi auttaa optimoimaan hormonitasapainoa, mukaan lukien seksuaaliterveydelle tärkeiden sukupuolihormonien, kuten testosteronin ja estrogeenin tuotannon ja säätelyn.
  1. Parempi verenkierto:Hyvä verenkierto on tärkeää seksuaalisten toimintojen kannalta. Cordyceps edistää verenkiertoa, myös sukupuolielinten alueella, mikä voi edistää voimakkaampaa, pidempään kestävää erektiota miehillä ja lisätä herkkyyttä naisilla.
  1. Stressin vähentävä vaikutus: Stressi ja ahdistus voivat vaikuttaa merkittävästi seksuaaliseen haluun ja suorituskykyyn. Cordycepsillä on adaptogeenisiä ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että se voi auttaa kehoa sopeutumaan stressiin ja edistää rauhaa ja rentoutumista. Vähentämällä stressitasoa cordyceps tukee seksuaalista hyvinvointia, joilloin sinulla on mahdollisuus tuntea mielihyvää.
  1. Lisääntynyt kestävyys: Cordiseps tunnetaan mahdollisuudestaan parantaa fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä. Lisäämällä hapen käyttöä ja stimuloimalla soluenergian tuotantoa et väsy niin nopeasti yhdynnän aikana.

Terveessä kehossa on terve mieli, ja molemmista huolehtimalla saat myös kokonaisvaltaisen seksielämän. On aika parantaa seksielämäsi laatua jaksamalla pidempään, kestämällä enemmän ja saavuttamalla näin syvemmän yhteyden kumppaniisi.

Voit ostaa pakkauksen Ehekarhu Cordycepsia TÄÄLTÄ:

Tässä on myös joitain tieteellisiä tutkimuksia cordycepsin vaikutuksesta seksuaaliseen energiaasi.

  1. ”Cordyseps parantaa seksuaalisia toimintahäiriötä miehillä, joille on tehty munuaisensiirros” – Tässä tutkimuksessa tutkittiin cordycepsin vaikutusta seksuaaliseen toimintahäiriöön miehillä munuaisensiirron saajilla. Cordycepsin antamisen havaittiin parantavan näiden henkilöiden seksuaalista toimintaa, mukaan lukien libido ja erektiotoiminta. [ Linkki ]
  1. ”Systemaattinen katsaus joidenkin lääkekasvien ja -yhdisteiden afrodisiavinen vaikutuksiin” – Tämä järjestelmällinen katsaus analysoi erilaisia tutkimuksia luonnollisista yhdisteistä, joilla on afrodisiaaninen vaikutuksia, mukaan lukien cordyceps. Katsauksessa pääteltiin, että cordycepsillä oli potentiaalia parantaa seksuaalista toimintaa ja libidoa. [ Linkki ]
  1. ”Kordycepsin myseeliuutteen vaikutus verihiutaleiden aggregaatioon ja plasman TXA2- ja 6-keto-PGF1-alfan tasoihin elävillä rotilla” – Tässä tutkimuksessa tutkittiin cordycepsin vaikutusta verihiutaleiden aggregaatioon ja tromboksaani A2:een (TXA2) ja 6-keto-prostaglandiini F1:een. alfa (6-keto-PGF1 alfa) -tasot rotilla. Verihiutaleiden aggregaatio ja TXA2- ja 6-keto-PGF1-alfa-tasojen epätasapaino voivat vaikuttaa seksuaaliseen toimintaan. Tulokset viittaavat siihen, että cordycepsillä voi olla suotuisa vaikutus näihin indikaattoreihin. [ Linkki ]

n tärkeää huomata, että vaikka cordycepsia on perinteisesti käytetty ja tutkittu sen mahdollisten etujen suhteen seksuaaliterveyteen, yksilölliset tulokset voivat vaihdella ja on aina suositeltavaa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uusien lisäravinteiden käyttöä, varsinkin jos sinulla on taustalla terveyteen liittyvä vaiva tai otat lääkkeitä.


Seksikästä kesää
Ehekaru