Miksi Chaga on hyödyllinen sinulle?

 Miksi Chaga on hyödyllinen sinulle?

Meidän talvet on viimeisinä vuosina muuttuneet melko leudoiksi. Karhuilla ja muilla metsäneläimilla on vaikeuksia talvehtimisessa. Ja lämpimämmän ja kosteamman talvisään ansiosta viruksilla ja bakteereilla on suotuisammat olosuhteet leviämiselle, ihmisten sairastumisriski on suurempi. Pieni vilustuminen tai yskä, joka kestää pitkään, voi olla melko ärsyttävää. Olet ikään kuin terve, mutta pienet nuuskaukset ja yskiminen väsyttävät fyysisesti ja henkisesti.

 Terveyttä edistävä, lämmittävä ja kaikkea parantava aurinko on vielä matalalla ja kesään on vielä muutama kuukausi. Jo esi-isämme tiesivät, että metsästä löytyy apua moneen ongelmaan. Eikä vain kasvien tai hiilillä kävelyn avulla, vaan myös erittäin voimakas sienikunnan edustaja on muuttanut metsiimme.

Yleisesti Chaga tunnetaan nimellä pukurikääpä . Juuri tämä sieni voi olla ratkaisu aiemmin kuvattuihin ongelmiin… tai no, tiedä sitä saako karhu ja muut villieläimet paremmin talvehdittua chagan ansiosta, mutta se antaa ihmisille juuri tarpeeksi lisävoimaa pysyä terveenä, ja ehkä toipua siitä ärsyttävästä pienestä yskästä tai nuhasta. Pukurikäävän eli chagan kaksoisuute on erityisen tehokas.

Kuumaan juomaan liukeneva jauhe on tehokkaampi ja kätevämpi annostella kuin sienimassa. Se on erityisen helppo tehdä osaksi esimerkiksi aamukahvia. On aika antaa terveydelle talven lopulla yksi lisäpotku kohdataksesi kevään terveempänä.

Joko alkoi kiinnostamaan lisää? Pakettisi odottaa sinua TÄÄLLÄ